Jdi na obsah Jdi na menu
 


Summer decoration

 

Jaké tu máme nápady na léto?

 

1f8598be0ba767013c352f233e9eddbe.jpg

 

GRILL MELONE

Kdo by v létě neměl rád meloun a další ovoce? Tímto způsobem mile překvapíte návštěvu, doplníte párty o něco vtipného, nebo si prostě jen vychutnáte ovoce ,,trochu jinak".

Osvěží, je barevně přitažlivé a dá se použít třeba s čokofontánou, nebo jinými polevami, či sypáním v podobě skořicového cukru, kokosu, vlastně čehokoli, co vám s ovocem chutná.

 

11b03eaf3176b9f2eb09f11442c88a14.jpg

 

COCO VASE

 

Šikovně rozbijte kokosový ořech a ze spodní stranu lehce obrušte tak, aby byla skořápka sploštělá a dobře držela na rovné ploše..

Pak už jen naplňte vodou a připravte si květiny, třeba i s přízdobami, a budete mít originální dekoraci na letní párty stůl, či jako malý, pěkný detail, který vám zpříjemní interiérové prostory.

Na letní měsíce je vhodné použít řezané květiny, které déle vydrží.

 

flower-arranging-blackburn-manchester-sugar-stealers-4.jpg

 

EXOTIC PINEAPPLE VASE

 

Léto je často spojované s exotikou, proto pokud se rozhodnete stoly na vaší párty ozdobit například ananasovou dekorací s oblíbenými květinami, neuděláte chybu!

Květin, které můžete použít je nepřeberně. Pokud ale máme exotický ananas, určitě je dobré použít i vhodné květiny a ne třeba chryzantémy připomínající krásné české kopretiny (i když vypadají dobře a vydrží opravdu hodně dlouho.

 

images--2-.jpg    71jw-xsko6l.jpg

 

Jednobarevná dekorace

Použití citrusů v letních měsících je velmi osvěžující počin!

Na obrázku je zelená Hortenzie, Molucella a limetka. Květiny jsou zasázené do floristické hmoty (Florex), díky které drží svůj tvar. Pro aranžování je tato hmota velmi důležitým prvkem, ale není vždy nutná.

Pokud budete aranžovat květinu jedné barvy, příjemným doplněním může být zeleň, která má mnoho tvarů listů i odstínů barev jak zelené, tak šedé, nebo může mít listy panašované, což je také velmi zajímavé. 

Lákavý je třeba Eucalyptus cinerea, Ruscus (velmi dlouho vydrží), listy Pistácie, nebo Aspidistra.  

Zvolte si barvu a vytvořte krásné aranžmá dle vašich představ. Váš domov tak bude více dýchat vaší vlastní energií. Budete se cítit mimořádně! 

 

11075.jpg11289.jpg

 

Věnce jako dekorace na letní dveře

 

Prostor u dveří nás vítá doma a naše smysly touží být obdarované něčím příjemným na oči.

Věnec, většinou z umělých, nebo suchých květin bývají nejčastější formou dekorace, zvolenou u vchodu do domu.

Materiál a barvy našeho aranžmá si volíme podle vlastní chuti, tak, aby ladily, nebo dokonce podtrhovaly místo, kde se bude nacházet.

Je dobré neuzavřít cestu i jiným materiálům, těm netradičním. Jedná se o letní motivy jako jsou poklady moře, různý jiný přírodní materiál, jako jsou mechy, ulity a kamínky.

Hodí se prakticky cokoli, co se vám osobně líbí, při čem se vaše srdce rozsvítí.

 

rbvawf6es86anbvyaal20dmamdc241.jpg

succulent-wreath-0420_vert-onecms-a116a2e6909645b38858788ce9dfe6f7.jpg     summer_nature_craft_-_natural_wreath_with_maritime_motifs.jpg

 

71bqdbfhfll._ac_uf894-1000_ql80_.jpg71tk0pwo-ul._ac_ul400_.jpg

 

51abxb9ecpl._ac_ul900_sr615-900_.jpg

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Facebook

Mail list


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 9912
Měsíc: 496
Den: 14